Despre Fibroblast

Tratamentul Fibroblast

Principiul non-invaziv si non-chirurgical de ridicare a pleoapelor si aplatizare a ridurilor.

Nu numai ca poate fi folosit pe pleoape, dar procesul poate fi efectuata pe riduri generale, linii de incruntare, gat si buza superioara. Fibroblastul este un pas foarte mare in tehnologia anti-rid, si este tratamentul perfect pentru pielea lipsita de vigoare in jurul fetei si a ochilor.

Atunci cand se actioneaza asupra tesutului, celulele fibroblaste din apropiere proliferează, migrează spre zona asupra carei se actioneaza și produc cantități mari de fibra de colagen si elastina, care ajută la izolarea și indreptarea țesutului .

Fibroblastele sunt cele mai comune celule ale țesutului conjunctiv al mamiferelor, sunt specializate pentru secreția fibrelor de colagen si elastina și sunt responsabile pentru cadrul arhitectural al organismului. O celulă de fibroblast joaca un rol critic in cicatrizarea leziunilor. Atunci când un țesut este lezat, fibroblastele din apropiere proliferează, migrează în rana și produc cantități mari de matrice colagenică, care ajută la izolarea și repararea țesutului deteriorat.

Cel mai important aspect este ca aceasta procedura este non-chirurgicala si eradicheaza nevoia pentru instrumente chirugicale cum ar fi cutite si bisturie, si rezultatul final va lasa cu ochii frumosi si fantastici, cu pielea lipsita de vigoare inlaturata.

Procesul Tratamentului Fibroblast

PROCESUL

.

Cum functioneaza?

Capatul de tratament produce la capatul acesteia mic un flash de plasma. Acest flash emis de capatul de tratament  pe piele si se evaporeaza superficial din piele lasand un punct de marime micromilimetrica. Punctul superficial strange pielea in apropierea lui imediata.

Punctele aditionale sunt aranjate si genereaza o grila care prin aranjarea lor, aceste puncte pot nivela excesele de piele.

Rezultatul: Zona pielii este semnificativ netezita.